Samarbetspartners

När jag levererar helhetslösningar för koncept använder jag mig av underleverantörer. Dessa varierar för de unika uppdragen. I de uppdrag där inte kunden säger annorlunda är jag i samarbete med nedan partners.

 

 

 

 

 

[br /]

Jag lärde känna de som driver Meditationsguiden.comCarina Ovesson och Linda Ovesson och delade deras kamp för ett mer harmoniskt och avslappnat Sverige. De vill ge inspiration och verktyg för att vända dig inåt och lyssna till dig själv. De arrangerar många egna event och kurser inom hälsa och själsligt välmående där jag är en av arrangörerna. Jag är även Meditationsguidens officiella  Mindfulnesscoach tillsammans med Carina.

[br /]

 

 

 

 

 

[br /]

Affärscoachen AB drivs av Henrik Linder och Ylva Beck. Affärscoachen har sedan 2004 i olika konstellationer arbetat med att utveckla ledningsgrupper och ledarskap både inom Sverige och internationellt. Idag har de kontor i Stockholm och Göteborg. Några av kunderna är: Apple, Wyeth, Carlsberg, Coop, Oriflame och AstraZeneca. www.affarscoachen.nu

[br /]

 

 

 


 

 

 

[br /]

Martin Fridh är kung på grafisk form. Punkt. Han har varit min inhouse-AD så länge FAREMO har funnits och jag använder honom då jag inte gör upphandlingar på kundens begäran.